Hol lehet kapni laposborsót?
Figyelt kérdés
Nem csicseriborsóra gondolok. Nagyanyám főzött belőle anno füstölt hússal levest. A bab és a lencse vagy a borsó kereszteződéséből keletkezhetett.2011. márc. 23. 19:47
11/16 anonim válasza:
Falusi piacokon szoktam venni. (Hajdú Bihar) Korosabb emberkék még termesztik ezt a növényt.
12/16 anonim válasza:
bevallom én sem láttam még életemben,de megkérdezem az alföldi rokonaimat tudnak-e ilyet küldeni.
ha megtudom, írok Neked:)
13/16 Tinker Bell válasza:
=o)
Most látom csak hogy elírtam! Azt akartam írni, hogy ez laposborsó! Teljesen belekavarodtam már a sok borsóba és babba.
De a többit továbbra is fenntartom! =o)
14/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm. Kénytelen leszek elmenni a piacra hajnalok hajnalán, hogy végigkérdezgessem az idős árusokat, van-e nekik ilyen. :-)
Időközben megtudtam, hogy szegletes lednek a becsületes neve.
2011. márc. 25. 15:53
15/16 Tinker Bell válasza:
Nem kell oda hajnalok hajnalán menni! =o)
Az idősek így is ismerni fogják, hogy laposborsó. De ha ők nem is tudnak adni neked, biztos tudnak olyat ajánlani aki árul. Ismer ott mindenki mindenkit!
16/16 kozma lajos válasza:
Szegletes lednek nek,vagy szegletes borsónak hívják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!