Mitől sárga a főtt rizs?
Figyelt kérdés
Mit tett rá anyám? Semmilyen szagbeli és ízbeli változást nem tapasztaltam, csak kíváncsi vagyok.2011. márc. 23. 15:12
1/8 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg anyukádat, hogy mit tett rá?
2/8 TWIO válasza:
Amitől nálam sárga szokott lenni: vegeta ételízesítő, ez klasszikus. De ha sáfrány kerül bele, abból nagyon kevés is igen erős sárga színező.
3/8 anonim válasza:
Sáfrányt mondanék, de nem hiszem, hogy azt rakott rá, mivel arany árban van. Lehet még kurkuma is, bár annak szerintem éreznéd az ízét.
4/8 anonim válasza:
Sáfrányosszeklice nem drága,és attól is lehet sárga. Ételízesítőtől nem tudom,mert soha nem használok olyant.
5/8 anonim válasza:
Arzént tett rá, holnapra beldobod a bakkancsot!
6/8 TWIO válasza:
Közben újabb ötlet: curry. Nem drága dolog, és erős színező. Keveset talán nem érzel még annyira, viszont már láthatod.
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is curry volt. Azért nem anyát kérdem, mert nincs otthon, hanem dolgozik.
Azért mindenkinek kösz a választ!
2011. márc. 23. 16:35
8/8 anonim válasza:
kurkuma lehetett, mert az kevés mennyiségben is jól színez, viszont az ízen nem változtat.
a curry viszont kis mennyiségben is intenzív izű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!