Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc tojásételed?...

Mi a kedvenc tojásételed? Hogy készíted el?

Figyelt kérdés
Olyanokra lennék kiváncsi, ahol a tojás van a központban. Gondolok itt a rántottára, buggyantott tojásra, kaszínótojásra ...
2011. márc. 18. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tojás krém. Töltött dagadó főtt tojással. Egybe fasirt főtt tojással.
2011. márc. 18. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Majonézes tojás saláta. Tojás pörkölt. Tojás leves. Ecetes hagymás tojás saláta.
2011. márc. 18. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Tükörtojás. Vagy a majonézes tojássaláta. Megfőzöm a tojásokat, tojásdarabolóval feldarabolom kis négyzetekre, és összekeverem némi majonézzel + tejföllel, meg teszek hozzá kis borsot is.
2011. márc. 18. 16:48
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Zöldborsós omlett, szalonnás, hagymás rántotta.
2011. márc. 18. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a gombás tojás meg a hagymás tojás, de nem tudom egyiket se elkészíteni.
2011. márc. 18. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Serpenyőben két maroknyi savanyú káposztát, és összevágott füstölt kolbászt, vagy bacont kis olajon kb 8-10 percig kell összepárolni (sütögetni), aztán tányérban felvert megsózott tojással 5-6db-al nyakon önteni, és összesütni.

Friss kenyérrel az igazi!

Naagyon finom! Kb 15 éve hallottam a receptet és azóta rendszeresen elkövetem, leginkább reggelire.

Jó étvágyat ha megcsinálod!

Igazi pasis kaja. Egyszerű és jó is.

Üdv.

2011. márc. 18. 16:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kockára vágott füstölt szalonnát olvasztok, a zsírján karikára vágott lila hagymát fonnyasztok, vékony szeletekre vágott gombát dobok rá. Ha összeértek, egészben ráütöm a tojásokat és kevergetem az egészet. Borsozom, ha kell még sózom. Nem sütöm túl keményre, inkább lágyabb állagúnak szeretem. A végén a tetejére őrölt pirospaprikát hintek. Ecetes cseresznyepaprikával eszem. (Megyek is a konyhába, mert amíg leírtam, nagyot korgott a gyomrom.:D)
2011. márc. 18. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
a tavaszi tojástekercs,ami egy tepsi nagyságú omlett a sütőben megsütve, majd hidegen megtöltve sonkával és uborkás-paprikás sajtkrémmel.feltekerve, mint a piskótatekercs, és jól lehűtve, szeletelve.
2011. márc. 18. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem a kaszinó tojás a kedvencem
2011. márc. 18. 19:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tojáspörkölt: olajon vöröshagymát pirítasz,ráteszel pirospaprikát,felöntöd kis vízzel.Piros arany,egy teáskanál mustár,feketebors,esetleg még só,ezt kissé összefőzöm,belekarikázom a főtt tojásokat(egy személyre 1,5-2 db),kicsit átfőzöm.Tarhonyával isteni.
2011. márc. 19. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!