Gofri gondban vagyunk, ötletek?
Figyelt kérdés
Rendszeresen leég, szétsül, félig nyers marad, kettéválik a gofrink, már több jó receptet is próbáltam, a gofrisütővel lehet a gond? (Hausmeister gofrisütőnk van, még jótállásos, visszavinnénk, nem hinném, hogy mi lennénk ennyire bénák, kiolajozzuk rendesen, kidolgozzuk a tésztát is, figyelünk a hőfokra is.. más ötlet?)2011. márc. 15. 18:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem elég meleg és hamar kinyitod.
2/5 anonim válasza:
Vagy nem melegszik be előtte rendesen = túl hamar beteszed a tésztát, vagy tényleg hamar kinyitod, vagy nem záródik le jól.
(esetleg a gyerek/férj odamegy és sunyiban gofrisütés közben kinyitja a sütőt, hogy mi történik odabent :D )
3/5 anonim válasza:
Nagyon forró sütőbe kell tenni, és nem szabad nyitogatni. Mi éppen ezért kitapasztaltuk, hogy meddig kell elszámolni, míg nyithatjuk. Nálunk 40-ig, de nyilván minden sütő más. Szerintem adj még esélyt a tiédnek!:)
4/5 anonim válasza:
Általában akkor válik szét, ha túl hig a tészta. Én pl. soha nem verem fel a tojásfehérjét habnak, mert úgy soha nem sikerül.
5/5 A kérdező kommentje:
próbáltuk így is, úgy is, forró sütőbe tesszük, 8 percig is benne van, akkor meg odaég. ha hamarabb kivesszük, akkor meg odaragad (mindenhova!), és nem sül át ( egyik receptnél sem- van amelyik híg, van amelyik sűrűbb).
2011. márc. 15. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!