Milyen krémmel vonjam be a Barbie tortát?
Figyelt kérdés
Csokoládé ízű Barbie tortát szeretnék készíteni , de nincs receptem a szoknya dekorálásához, bevonásához, barna mégsem lehet. Marcipánnal nem akarom, az biztosan nem sikerülne, de valamilyen állagában tartós krémmel igen. Lehetőleg fehér, sárga vagy rózsaszínű legyen.2009. febr. 20. 21:46
1/4 anonim válasza:
Lányomnak volt ilyen tortája és azon tojásfehérjéből volt ilyen cukros hab és azzal volt díszítve a torta.Tartós is nem esik szét.Mi déltől délután 5ig hűtőbe rakva tartottuk.
Azt meg ételfestékkel meg lehet szinezni bármilyenre.
2/4 anonim válasza:
Én vajas-pudingos krémmel díszítettem, ami ugye fehér. Ételfestékkel színezz egy kicsit belőle, és olyan legyen a díszítés rajta. Mondjuk megpróbálnám málnaszörppel színezni, ha nincs ételfesték.
3/4 anonim válasza:
Szia!
cukrász vagyok , és én a tejszinhabot ajánlanám legjobban.A legjobb a "hulalla" nevezetű, nagyon szép fehér.
Szinezni tudod pár csepp vérnarancsaromával, de a legjobb az ételfesték.
Ja, és ha van tortadiszitő zsákod, csillagcsővel az egész szoknyrészét fel tudod nyomni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, azt hiszem a tejszínhabnál maradok, a lányaim is azt szeretik a legjobban.
2009. febr. 21. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!