Hogyan készítitek a hortobágyi húsos palacsintát? A szaftja nem az igazi, pedig tejszínnel készítem. Túl világos
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 21:29
1/4 anonim válasza:
Nagymamám tejföllel csinálta.Az sűrűbb.
2/4 anonim válasza:
Csak sűrítsd be a pörköltszaftot tejföllel, ha nem elég sűrű, lehet bele tenni egy pici lisztet (habarás). Nem tudom milyen színt szeretnél, esetleg tehetsz bele több pirospaprikát.
Én egyébként úgy csinálom, hogy ledarálom a kész pörköltöt, betöltöm a palacsintába és tartármártással öntöm le (de az igazit tényleg a saját szaftjával kell).
Próbáld ki, így is nagyon finom.
3/4 anonim válasza:
használj MAggi pörköltszaftkockát, annak van színe! szerintem túlzás is, de az íze nem rossz, és ha tejföllel , tejszínnel kevered, akkor nyilván nem annyira intenzív a szín
4/4 anonim válasza:
Minek bele a maggi, ha ott a pörköltszaft? Na mindegy.
Tejföllel az igazi, ha nem tetszik a színe, tegyél még hozzá pirospaprikát. Vagy a pörköltet csináld eleve erősebb színűre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!