Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez elég mennyiség volt szerint...

Ez elég mennyiség volt szerintetek?

Figyelt kérdés
Tegnap főztem 4 csirkefarhát-nyakból, egy kg leveszöldségből levest, sütöttem 2 kg csontnélküli karajból és 1 kg gombából töltött húst, majdnem 2 kg oldalast, 3 kg krumlit, desszertnek 2 gesztenyemasszából pürét, egy doboz fagyit. Úgy gondoltam, ez elég lesz 2 napra 5 embernek, de tegnap majdnem minden elfogyott ebédre, ma meg vita volt ebből. Szerintetek nagyon elszámoltam magam? Ne értsetek félre, nem sajnálom, meg ilyesmi, csak rosszul esik, hogy nem volt elég mára, és én jöttem ki rosszul a dologból.
2011. márc. 13. 16:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
finoman mondd a mamának, ha jöttök lesztek, ha hoztok esztek:)))
2011. márc. 13. 19:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Ááá nem, minden ebédre fogyott el. Bár sógorom tényleg megevett 5 szelet húst vacsira is.:-) Ő mondta, hogy azért szeret járni hozzánk, mert itt igazán jókat ehet. (Anyósom tény, hogy nem tud főzni - még a tésztát is képes elrontani rendszeresen.:-)) Szóval végülis ez egy hatalmas bók.:-)
2011. márc. 13. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!