Ez elég mennyiség volt szerintetek?
jesszus ennek bőven elégnek kellett volna lenni
bár így nem tudom, egyénfüggő, hogy ki mennyit szokott enni
ez rengeteg ennivaló 5 embernek, máskor mennyit szoktál hétvégenként főzni, hogy most nem volt elég?
mi is öten vagyunk, 1-1 kiló húst főzök szombat-vasárnap,
plusz a köretek, de mindig marad általában vagy hétfőre, vagy elteszek a fagyasztóba pár szelt húst, fasírtot,egy evésre való pörköltet, amit kigészítve valamivel hétközben
megeszünk.
biztosan pukkadásig jóllaktak, csak cukkoltak.
Átlag fogyasztású embereknek bőven elég lett volna. Nyugi, nekem is van olyan ismerősöm,aki 1 kiló virslit, 1 kiló kenyeret, 10 db. tojást és 2 liter tejet fogyaszt vacsorára, akkor ha csak könnyed vacsorát akar. De pl. ő 6x szokott szedni ebédkor a körömpörköltből, jó nagy tányérra, púposan. Utána volt, hogy betörölt egymaga egy 7 kilós dinnyét.
Most már te is tudod, ezek az ismerőseitek ennyit tudnak zabálni, legközelebb már fel tudsz rá készülni. Először nem szokott az ember ezzel számolni. Aki normális, megérti.
akkor csak a remény marad, hogy nem gyakori a családlátogatás:))egyszer-egyszer ki lehet bírni, így már tudod mire készülj.mindenesetre elég jó étvágyuk van.
kitartás:))
Ha mondjuk a leves és a töltött husi volt az ebéd, az oldalas pedig a vacsora, akkor simán el tudom képzelni, hogy 5 embernek elfogyott.
Látod-látod, ha nem főznél ilyen jól, elég lett volna egy hétre! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!