Mi volt / lesz a menü nálatok a hosszú hétvégén?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 14:54
11/19 anonim válasza:
Paradicsom leves, csirkepörkölt tésztával
Gulyás, pincepörkölt
Holnap: gulyás, rántott hal
Kedd: még kérdéses,majd kitalálok vmit
12/19 anonim válasza:
Ja és szilvalekváros kiflit is sütök, közkívánatra.
13/19 anonim válasza:
Ma: római tálas csirke, kovászos ubi, elefántkönnycsepp süti
Holnap: a tegnapi palóc leves és a mai maradék, palacsinta
Kedd: rakott karfiol
14/19 anonim válasza:
ma grízgombócleves vadassal, holnapra maradt leves, paradicsomos gombóc lesz krumplival, plusz linzer :)
15/19 anonim válasza:
Hát nálunk sajnos pénteken meghalt a papám és azóta ugye jönnek a rokonok mert holnap temetés..ezért szombaton szendvics egésznaap..ma szendvics+ töltöttkáposztaa.
16/19 anonim válasza:
Tegnap:Fokhagymás-petrezselymes csirkemell baconba tekerve görögsalátával
Ma:Pizzát sütöttem(a tésztát is én csinálom)
Holnap:Krumplifőzelék fasírttal
17/19 anonim válasza:
Ja,és sütöttem tortát mert a páromnak volt a születésnapja.
18/19 anonim válasza:
D: Fogadd részvétem a papád miatt!
19/19 anonim válasza:
Pénteken csináltunk tortellinit, tejföllel + sajttal. Nekem nem nőtt a szívemhez, habár még mindig van egy jégkrémestdobozzal. :S Szombaton nagypapám főzött gulyáslevest, abból mi is kaptunk. Finom volt. :) Tegnap előkotortunk a fagyóból két - jó nagy szelet - halat, azt megettük krumplipürével + céklával. Este apu főzött újházi tyúkhúslevest rizzsel, valamint kelkáposzta-főzeléket, amire már csak a pörköltöt kell elkészíteni. Megfőztünk jó pár napra előre, a héten nem lesz rá időnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!