Mi az a Szalalkális? Mért jó a sütikben? Szalalkális krémes Szalalkális sárgakrémes
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 09:48
1/6 anonim válasza:
Én sajtos-sós sütikbe használom, pl. perec, pogácsa, rúd. A sütőport és az élesztőt helyettesíti.
2/6 A kérdező kommentje:
aha, köszönöm szépen a választ.
2011. márc. 11. 10:00
3/6 anonim válasza:
Ugyan én sem tudom, mire jó (illetve az elsőt elolvasva, már igen), de szalalkáli. És az étel, ha beleteszed, akkor lesz szalalkális :)
4/6 A kérdező kommentje:
tudom de így írtam mert csak beszurtam. Köszi
2011. márc. 11. 10:48
5/6 anonim válasza:
a-a nem nem helyettesíti sem a sütőport sem az élesztőt!!
Lazítja a tésztát,levegősebbé,lazábbá,könnyebbé teszi!!
Ezt onnan tudom hogy a cukrász rokonom mondta,és én is szerettem volna nagyon rég cukrász lenni de végül nem az lettem,sokkal jobb!!
De ha csak elolvasod a csomagolást fent megtalálod hogy: [link]
Oda van írva hogy tésztafélék lazításához!
6/6 anonim válasza:
Akkor is térfogatnövelő hatása van, mint a sütőpornak és a szódabikarbónának, attól is ugyanúgy megemelkedik a tészta.
Ha linkelsz, előtte olvasd el, mert ez onnan származik: "A Dr. Oetker Szalalkáli kiváló minőségű összetevőinek köszönhetően lazítja a tésztát. Hatása hasonló a sütőporéhoz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!