Főtt rizsem maradt ebédről. Elővettem fél kg darált húst holnapra. Ezekből együtt valami kiadós?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 19:20
1/12 anonim válasza:
Csinálj a darált húsból fasírtot... Egybe is lehet.
2/12 szilvo79 válasza:
rakott káposzta?csak káposzta,tejföl,szalonna kell mellé!
3/12 anonim válasza:
Ha van hozzávalód: paradicsomos töltött paprika, bármilyen rakott étel (zöldbab, kelkáposzta, karfiol), töltött burgonya, paradicsomos húsgombóc.
4/12 anonim válasza:
én is a rakottkáposztát vágtam rá.Tarhonya alulra,rá darálthus elore kifozve paradicsommal,rá savanyukáposzta,tejfol és sajt. :)
6/12 anonim válasza:
a lidlben akciós a padlizsán, kis tejföl reszelt sajt, hagymával megpárolod a darált húst és rakott padlizsán lesz belőle:)
7/12 anonim válasza:
Hagymán piritsd le a húsit mikor saját levét elföte adj hozzá bármilyen le reszelt zöldséget répa, zeller, cukkini, gomba vagy fagyasztott zöldség keveréket 1-2 pohár víz, 1 pörkölt kocka, bors mikor már puha bele a rizs. Olyasmi lesz mint a rizseshús.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A végén ez lett: Piritottam szalonna kockákat, rá egy fej hagymát, megszórtam piros paprikával. Mikor meghült, rátettem a darált hust, a rizst, só, bors, vegeta, fokhagyma apróra vágva. Másik tálba összekevertem l csomag Aldis - fél kilós savanyú káposztát, 3 db apróra vágott tv paprikát, l nagy paradicsomot, l nagy hagymát fél fülre. A felét belesimitottam egy nagy kerek jénaiba, rá a hus keveréket, majd a másik fele káposztát a tetejére. Húsos szalonnával betakarva sütöm kb l,20 órát. Nem tettem rá tejfölt, mert a lecsóssága miatt nem klasszikus rakott káposzta. A hus töltelékben sincs tojás, mert attól nem marad pergős a töltelék, kicsit olyan mászkos lenne. Köszi a válaszokat.
2011. márc. 11. 08:18
9/12 anonim válasza:
Lepirítod a husit,fűszerezed,csinálsz egy fele annyi húshoz elegendő pörköltalapot,hozzáöntöd,és kész.
Összekevered a rizzsel és egytálétel,vagy makaróni alappal csinálod meg a húst,leszűröd,összekevered a rizzsel és beteszed egy jénaiba leöntöd vékonyan tejföllel és kész.
Kicsit sütöd.
10/12 anonim válasza:
ja bocsi,nem láttam hogy már megcsináltad,na nem baj majd legközelebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!