Minden nap eszel főtt ételt? Ha nem, mit eszel helyette?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 19:11
1/13 anonim válasza:
Minden nap eszem főtt ételt! Meg kell tudni oldani.Ha nem, nem érzem jól magam.
2/13 szilvo79 válasza:
nem.valami hideg kaját!/mondjuk én imádom/ vagy esetleg rántottát,olajos halat.
3/13 anonim válasza:
Minden nap eszem főtt ételt ebédre. Vacsorára ritkán, csak ha ünnepi alkalom van.
4/13 De Puta Madre válasza:
Szinte egész nap főtt ételt eszek. Kivétel az éjjel, akkor hideget.
6/13 anonim válasza:
Minden nap, de csak délbe. Mikor nincs lehetőségem arra, hogy otthon egyek, akkor is keresek valami helyet (menzát, éttermet ahol van napi menü), ahol tudok normális ételt enni.
7/13 anonim válasza:
Én csak hétvégén eszem főtt ételt.
De egyáltalán nem hiányzik :)
8/13 anonim válasza:
Szinte csak hétvégén,nincs mikró ott ahol dolgozok és a cirka félóra ebédszünet semmire se elég.Még a középsulis korszakom miatt kicsit el vagyok csúszva 10 körül és du 3-4 körül eszek.Néha este is.Mikró nélkül így esélytelen a meleg főttkaja.Nem is kívánom ,kb 5 éve ilyen a kaja "menetrendem".
9/13 anonim válasza:
Igen, este főtt étel van, mert napközben mindenki szendvicset eszik.
10/13 anonim válasza:
Ki nem bírnám főtt/sült kaja nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!