Kolis vagyok és éhes. Mondom mim van, mit lehet ebből csinálni?
:) ez aranyos köszönöm...de azt már nagyon unom..
Ilyenkor meg már amúgy sem eszek, a holnapi napra gondoltam:D ebéd gyanánt:D
Jaa, bocs, nem volt egyértelmű, mert azt írtad, éhes vagy... és gondoltam most akarsz nekiállni főzni.
Na nézzük akkor...
Hú ez nehéz. Hagyma pld. van otthon? Vagy sajt, amit reszelni lehet?
én bocsi...rosszul tettem fel a kérdést:)
hmm.. szóval azt mondod főzzek ki tésztát, és a tejszínes mustáros alapot keverjem össze a tejszínnel, majd ezt a cuccost borítsam a tésztára??....hmm nem is lehet rossz.
na ezt kipróbálom:)
kösziii
Ja, de pénzt nem akarsz költeni.
Hát, a tejszínes tészta sem rossz, ha van némi fűszered.
Olvaszd meg a vajat, fűszerezed meg (bazsalikom, kakukkfű, rozmaring, ami van és zöld :) ), majd hagyd egy kicsit állni. Közben főzd meg a spagettit, végül a vajas szószt még melegen keverd el alaposan a tejszínnel (egy nagyon picit össze is lehet főzni), sózd meg, és mehet a tésztára.
hát most biztos nem fogok csirkét venni, de holnap talán.
Igazából olcsó, laktató változatos kajákat kellene ennem. Spúrolni kelll:P értitek.
De azért enni is...finoomat, táplálót, és ne midnig ugynazt...gyrost szoktam csinálni, bolognait, lasagnet...én ezekkel elvagyok 2-3 napig, de ---egy idő után elég unalmas:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!