Brassói aprópecsenye tejföllel/mustárral. Hogyan?
Figyelt kérdés
Múltkor megkostoltam milyen. Brassói aprópecsenye (sült krumplival összekeverve), először tejföllel, aztán mustárral, majd mindkettővel egyszerre (belekanalaztam a brassóiba és arra nyomtam tejfölt, mustárt). Finom volt, és arra gondoltam, hogy ezt úgy kéne elkészíteni, hogy ezek benne legyenek valahogy. Nade hogyan? Az nem túl elegáns és talán nem is túl gusztusos, ha csak úgy belekeverem a kész brassóiba a tejfölös mustárt. Ötletek? Főzéshez nem igazán értek, nem tudom hogyan kéne ezt megoldani.2011. márc. 5. 15:39
11/11 A kérdező kommentje:
Értettem nyugi :) Én is neki szántam, amit írtam.
2011. márc. 6. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!