Palacsinta tészta tej nélkül?
Figyelt kérdés
Palacsintát sütnék, de nincs itthon tejem és nem tudom, hogy anélkül milyen lenne a tésztája.2011. márc. 4. 15:11
1/10 anonim válasza:
Én sima csapvízzel szoktam, pici sütőport is teszek bele, így is tökéletes.
2/10 anonim válasza:
Nincs bolt a környéken? Nekem fura lenne nagyon tej nélkül (ízre), én csak azzal szoktam, vizet sem teszek bele..
3/10 A kérdező kommentje:
Bolt az még lenne, de fizu csak a jövő héten kedden lesz, így a maradék pénzünket most nagyon be kell osztani. Ha nem muszáj, akkor nem vennék.
2011. márc. 4. 15:17
4/10 anonim válasza:
Mi szódát szoktunk bele tenni általában, meg amikor van tej itthon akkor azt, de direkt ezért biztos nem megyek el boltba, hogy vegyek palacsintához tejet. Szódával vagy sima vízzel ugyanolyan jó - szerintem.
5/10 anonim válasza:
jó lesz úgy is, sima vízzel. a sütőporos ötlet nem rossz :)
ha van, reszelhetsz bele egy kis almát is a tésztába, meg szórj bele a tésztába kicsi fahéjat is, finom lesz.
6/10 anonim válasza:
szóda a legjobb...olyan könnyű lesz a tésztája,hogy csak na ...nyammm :)
8/10 anonim válasza:
sima vizzel csinalom en is.
megegy jo kajat is tudok irni, ha nincs penzed nagyon, a piritott griz lekvarral.
9/10 anonim válasza:
jéé, pont tegnap írtam egy kérdéshez a resztelt darát,ami
gyerekkori emlék....másnéven pirított gríz.
tényleg finom lekvárral, vagy egy kis cukrozott tejföllel
leöntve.
10/10 anonim válasza:
En sokszor asvanyvizzel csinalom, es ugyis nagyon finom. Vagy ha keves a tej, akkor fele tej fele viz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!