Hogyan kell krémes kókuszkrémet készíteni?
Figyelt kérdés
Eddig csak olyan recepteket találtam, ami nagyon sűrű és túl margarinos lett. Palacsintába keresek krémes, folyékony kókuszkrémet.2011. febr. 27. 16:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha paliba menne akkor tejszines vagy vaniliás pudingba tegyél kokuszreszeléket,a pudingal tuti nem rontod el és nem is vajas az tuti.
2/3 anonim válasza:
Vegyél kókusztejet,400 ml egy dobozzal.Mindenben úgy járj el,mintha ez lenne a tej,tedd fel forrni az ízlésednek megfelelő mennyiségű cukorral vagy mézzel,közben vaníliás vagy csokis pudingport keverj el kis vízzel,később ezt egészítsd ki fél decinyire.Ha a kókusztej már éppen forrás előtt van,gyorsan keverd bele a pudingot,zárd el alatta a gázt,kicsit keverheted még és készen van.Az,hogy mennyire legyen híg,te döntöd el,hogy mennyi vizet teszel a pudingporhoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Tejszín ízű pudingba tettem kókuszreszeléket, és úgy isteni lett. Ilyenre gondoltam. A kókusztejeset is ki fogom próbálni, mert jól hangzik. :-)
2011. márc. 6. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!