Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell krémes kókuszkréme...

Hogyan kell krémes kókuszkrémet készíteni?

Figyelt kérdés
Eddig csak olyan recepteket találtam, ami nagyon sűrű és túl margarinos lett. Palacsintába keresek krémes, folyékony kókuszkrémet.
2011. febr. 27. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha paliba menne akkor tejszines vagy vaniliás pudingba tegyél kokuszreszeléket,a pudingal tuti nem rontod el és nem is vajas az tuti.
2011. febr. 27. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél kókusztejet,400 ml egy dobozzal.Mindenben úgy járj el,mintha ez lenne a tej,tedd fel forrni az ízlésednek megfelelő mennyiségű cukorral vagy mézzel,közben vaníliás vagy csokis pudingport keverj el kis vízzel,később ezt egészítsd ki fél decinyire.Ha a kókusztej már éppen forrás előtt van,gyorsan keverd bele a pudingot,zárd el alatta a gázt,kicsit keverheted még és készen van.Az,hogy mennyire legyen híg,te döntöd el,hogy mennyi vizet teszel a pudingporhoz.
2011. febr. 27. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!


Tejszín ízű pudingba tettem kókuszreszeléket, és úgy isteni lett. Ilyenre gondoltam. A kókusztejeset is ki fogom próbálni, mert jól hangzik. :-)

2011. márc. 6. 12:47

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!