Hogyan kell MARCIPÁNOS eperkrémlevest készíteni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 19:12
1/2 anonim válasza:
Marcipános eperkrémleves
Hozzávalók:
10 dkg cukor
10 dkg marcipán
50 dkg eper
3 dl tejszin-6 dl tej
A cukrot magas falú serpenyőben világosbarnára karamellizáljuk.
Ha elkészült,3 dl vizzel felöntjük,beletesszük a marcipánt,a megtisztított,felezett epreket,és10 percig fözzük.
Ezután turmixoljuk és rövid időre hütőszekrénybe tesszük.
Ha kihült,hozzáadjuk a tejet,a tejszint és végül cukorral izlés szerint édesítjük.
Tálaláskor minden tányérba 1-1 tejszinhabrózsát adhatunk hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
Hálás köszönetem! (:
2011. febr. 28. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!