A 6laposom lapjai kissé kemények lettek. Bepuhulhat a krémtől? Tudok vele vmit csinálni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 18:19
1/4 anonim válasza:
Persze.A hatlaposnak ez a lényege.Belekened a krémet, vársz vele egy napot, és kész.Nagyon finom:)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :D
2009. febr. 15. 23:12
3/4 anonim válasza:
Anya úgy szokta hogy bekeni krémmel és lesúlyozza 2 tepsivel hogy mindenhol összeérjenek a krémek a lappal. Így másnapra megpuhul.
4/4 anonim válasza:
Én nem súlyozom de csokit kenek a tetejére így még finomabb és tényleg kell neki legalább 1 nap hogy megpuhuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!