Kel a lángos-tészta, de a gyerekeim leszavazták. Egyebet süthetnék belőle? Mit?
Figyelt kérdés
Kakaós csigát kértek, lehet belőle?2011. febr. 24. 17:33
1/10 anonim válasza:
Pizzát!Vagy fánkot.Az enyém is most kel, de ebből lángos lesz:)
2/10 anonim válasza:
Tudom, nem ez volt a kérdés, de én a helyedben akkor is lángost sütnék. Mondd meg nekik, hogy más gyerekek éheznek és egy darab lángosnak is nagyon örülnének. Ha toronyórát kérnek lánccal azt is megkapják?
3/10 anonim válasza:
Ja, és lehet belőle kakaós csiga.Átgyúrod egy kicsit liszttel, hogy keményebb legyen, és lehet megtölteni, összetekerni, felvagdosni, sütőlapra zutty, és kész.Persze a tésztába amikor átgyúrod, egy kis cukor kell.Jó étvágyat!
4/10 anonim válasza:
Ha van otthon toronyórám lánccal, bizony az enyém megkapja.
Miből tart egy kicsit a kedvükre tenni???Neked van gyereked???Szegény...
5/10 anonim válasza:
Csinálhatsz belőle fánkot, csigát, pizzát stb, de egy kis részéből csinálj már légyszi egy lángost, és küldd el nekem! :)))
6/10 anonim válasza:
hát én is lángost sütnék belőle, a kölykök úgyis megeszik, ha látják, hogy én eszem :D
amúgy meg elteszed a hűtőbe, simán jó holnap is, de a hűtőben is kel mégy úgyhogy ennek megfelelően csomagold
7/10 anonim válasza:
Én belenyújtanám tepsibe, megkenném egy kis ketcuppal, szórnék rá kukoricát, kolbászt, parizert vagy amik vannak, kis sajtot és süsd meg. Pizza féle akármi. :D
Vagy tényleg, nyújtsd ki, kakaóport, fahéjascukit bele és feltekerni, csigára vágni, megsütni.
Buktának nem tudom jó e...
8/10 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Egy kis cukorral meg lisztel gyüd át a tésztát! Nyújtd ki, szord meg kakaós cukorral egy kis vajat is tehetsz bele, hogy ne legyen olyan száraz! Vágd össze és már sütheted is! :))
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
A csigák sülnek!
2011. febr. 24. 18:28
10/10 anonim válasza:
mi virslit szoktunk csomagolni bele ha meggondoljuk magunkat, az is finom :) és általában fokhagymás tejföllel esszük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!