Hogy kell egérfánkot csinálni? Amit nagyanyáink sütöttek.
Figyelt kérdés
Amit a szakácskönyvből néztünk ki,olyan lett,mint a bodag.2011. febr. 24. 17:26
1/4 anonim válasza:
1/2 liter tej
1/2 liter liszt
6 tojás
A tejet egy csipet sóval felforraljuk, és a lisztet állandóan kevergetve belecsurgatjuk. Fakanállal addig dagasztjuk, míg az edény falától el nem válik, akkor levesszük a tűzről, és kihűlés után eldolgozzuk benne a tojásokat. Bő forró olajban, evőkanállal szaggatva ropogósra sütjük, melegen megforgatjuk cukros kakaóban, vagy cukros fahéjban.
2/4 anonim válasza:
pont így, és anyukám úgy meghúzta a kanállal a végét és az volt az egér farka:))
3/4 A kérdező kommentje:
Sütőpor,vagy élesztő nem kell bele ?
2011. febr. 25. 10:14
4/4 anonim válasza:
ebbe nem kell, a képviselőfánkhoz hasonló lesz és nagyon finom könnyű.
de, ha beírod, hogy "egérfánk" feljön sütőporos és élesztős változat is.
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!