Milyen hús illik a paradicsomos káposztához? Hogyan készítsem el?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 15:40
1/7 anonim válasza:
Fasírt vagy virsli. Esetleg natúron grillezett vagy lisztbe forgatva kisütött karaj, pulykamell, csirkemell szelet.
3/7 anonim válasza:
sült oldalas! Fokhagymával. Esetleg sült tarja, végső esetben.
4/7 anonim válasza:
Ha hús nélküli a főzelék akkor inkább főtt hús, szeletelve
Én amúgy a paradicsomos káposztába bele szoktam főzni a húst (kockára vágva), ti nem?
5/7 anonim válasza:
én is jó fokhagymás oldalast szoktam zsírban megsütni pirosra a paradicsomos káposzta mellé.
én sosem főzöm bele a húst, de hallottám már mástól is, hogy együtt főzi.
szokás dolga, de mi imádjuk a fokhagymás pecsenyezsírt,ami marad a husi után.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!
2011. febr. 22. 16:57
7/7 anonim válasza:
Én oldalast főztem bele, anyutól így lestem el. De én is arra szavazok, belefőzni valamilyen husit. Másrészt nem kell külön kinlódnod vmi husival. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!