Valaki segítesen. Lencsfőzelék, most mi legyen?
Most csináltam először lencsfőzeléket.
Megfőztem a lencsét, csináltam mellé rántást.
Hozzáöntöttem de nem lett semmi. Ugyanolyan a lencse mint ha nem tettem volna bele a rántást.
Ismerős mondta a receptet, 1 kilóhoz aztmondta hogy 1 bögre olaj és 4 evőkanál liszt kell nagyjából. Én így is csináltam de akkor mi lehet a baj? Kevés lenne a rántás?
lencse*
bocsi siettem :)
Szia!
Nem a lencse mennyiségétől függ, hanem a vízétől. Kevés a rántás, még egyszer be kell rántanod.
Üdv!
ui.: semmi baja nem lesz az ételnek, ha többször sűríted. Az első krumplifőzelékemet 3-szor sűrítettem, és 2-szer hígítottam, mire jó lett. Majd később szemre is menni fog!
1 bögre olajhoz, baromi kevés a 4 evőkanál liszt. Szerintem próbáld meg mégegyszer elkészíteni a rántást. Tegyél annyi lisztet hozzá, hogy olyan puding szerű állaga legyen, de ne legyen túl száraz sem. Nem akarok liszt mennnyiséget írni, mert nem akarlak bevinni a susnyásba.
Majd írd meg a végeredményt.
Köszönöm szépen hogy ilyen gyorsak voltatok:)
megyek is megpróbálom megint, és beszámolok milyen lett. :D
köszönöm mindenkinek :)
egész ehető lett ahhoz képest hogy először csináltam :D
Szia!
Örülök, hogy segíthettem. Csak így tovább! :)
(az első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!