Aki ért a degukhoz segítesen légyszi! (? ) Gyorsan!
Figyelt kérdés
Hétfőn kaptam két fiú degut, évek óta külön ketrecbe de állandóan egymás mellett voltak. Összeengedtem őket a szobában, nagyon örültek egymásnak, gondoltam jól el lesznek együtt. Amikor beraktam a végleges közös helyükre, egymásnak estek, ez normális? Azt hallottam hogy hagyni kell őket harcolni hogy kialakuljon a sorrend, igaz ez? Vagy egy idő után megszokják egymást és abbahagyják??? most elkülönítve vannak amíg takarítom őket. Segítsetek légyszi, gyorsan!!!! Köszi!!!!2011. okt. 12. 16:51
1/16 anonim válasza:
Nálam is így volt a helyzet anno, hagyni kell, hogy lerendezzék egymás között...
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor engedjem újra össze őket?
2011. okt. 12. 17:04
3/16 A kérdező kommentje:
Ja, és mindkettő csicsereg! Szóval nem értem mi a bajuk, most van először degum!
2011. okt. 12. 17:09
4/16 anonim válasza:
Engedd nyugodtan össze őket. Ha jól emlékszem nálam 1-2 napig tartott (persze nem folyamatosan) a verekedés, aztán minden rendbe jött. Viszont arra készülj fel, hogy buzulni fognak :D enyémek is ezt csinálták...
5/16 A kérdező kommentje:
Ok, köszi! Nem tudnak komolyabb sérülést okozni vagy megölni egymást? :S Az egyiknek tegnap egy kicsit vérzett az orra! :S
2011. okt. 12. 17:14
6/16 anonim válasza:
Háát.. ez jó kérdés, nekem 2x voltak degujaim, soha nem volt ilyen gond velük, hogy vérzett volna bármijük is.. Mondjuk tény, hogy mindig egyidősek voltak, tehát egy súlycsoport volt.. Tieid között méretben van különbség?
7/16 A kérdező kommentje:
Az egyik egy icipicivel kisebb, és a farokbojtja is kisebb! Most már mind kettő vérzik, és egymásba gabalyodnak....meg harapják egymást. Biztos hadjam együtt? :S
2011. okt. 12. 17:25
8/16 anonim válasza:
Ne engedd össze őket!
Tartsd őket egymás mellett,de elkülönítve 1-2hétig,hogy megszokják egymást,utána lehet őket összeengedni,akkor majd lefightolják a sorrendet.
9/16 A kérdező kommentje:
De már évek óta egymás mellett vannak :(
2011. okt. 12. 17:28
10/16 A kérdező kommentje:
Össze tudom még békíteni őket?? :(
2011. okt. 12. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!