Hogyan, mivel süritsem be a francia salátám szoszát? tul hignak találom, es szeretném sonkába betölteni, tekercsnek, félek kifolyna belölle!
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 12:38
1/14 anonim válasza:
Sűrű, jóminőségű tejföl kell hozzá,de, hogy hozd rendbe nemtudom...nekem még sosem lett híg,esetleg várj másnapig akkor sokkal fincsibb is és sűrűbb is :)
2/14 A kérdező kommentje:
tegnap csinaltam,nem lett eleg sürü
2011. febr. 14. 12:51
4/14 anonim válasza:
csinálj hozzá kaszinótojást, a sonkába meg tormakrémet tölts, vagy csak vágd szívformára!
6/14 anonim válasza:
vagy ha az előzőek közül egy sem szimpatikus és van még hozzá alapanyagod (répa, alma, kukorica stb. - természetesen a tejföl kivételével) tegyél még hozzá
7/14 A kérdező kommentje:
a krumplit kiprobálom,hacnem sürüsödik,akkor marad a sziv formas verzio
2011. febr. 14. 13:02
8/14 A kérdező kommentje:
krumli vize fö.de tényleg a kukorica is jo ötlet.köszönöm
2011. febr. 14. 13:05
9/14 A kérdező kommentje:
és ilyenkor mondom magamra,hogy jaj de hülye vagyok hogy ez nekem nem jutott eszembe...
2011. febr. 14. 13:06
10/14 anonim válasza:
egyiktől sem lesz olyan sűrű, hogy ne folyon/potyogjon ki.
használj zselatint attol viszont igen. Hidegkonyhán dolgoztam
szakácsbácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!