Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan, mivel süritsem be a...

Hogyan, mivel süritsem be a francia salátám szoszát? tul hignak találom, es szeretném sonkába betölteni, tekercsnek, félek kifolyna belölle!

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 12:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sűrű, jóminőségű tejföl kell hozzá,de, hogy hozd rendbe nemtudom...nekem még sosem lett híg,esetleg várj másnapig akkor sokkal fincsibb is és sűrűbb is :)
2011. febr. 14. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
tegnap csinaltam,nem lett eleg sürü
2011. febr. 14. 12:51
 3/14 anonim ***** válasza:
...és ha "leszűröd"?:)
2011. febr. 14. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
csinálj hozzá kaszinótojást, a sonkába meg tormakrémet tölts, vagy csak vágd szívformára!
2011. febr. 14. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
1 összetört főtt krumplival!
2011. febr. 14. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
vagy ha az előzőek közül egy sem szimpatikus és van még hozzá alapanyagod (répa, alma, kukorica stb. - természetesen a tejföl kivételével) tegyél még hozzá
2011. febr. 14. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 A kérdező kommentje:
a krumplit kiprobálom,hacnem sürüsödik,akkor marad a sziv formas verzio
2011. febr. 14. 13:02
 8/14 A kérdező kommentje:
krumli vize fö.de tényleg a kukorica is jo ötlet.köszönöm
2011. febr. 14. 13:05
 9/14 A kérdező kommentje:
és ilyenkor mondom magamra,hogy jaj de hülye vagyok hogy ez nekem nem jutott eszembe...
2011. febr. 14. 13:06
 10/14 anonim ***** válasza:

egyiktől sem lesz olyan sűrű, hogy ne folyon/potyogjon ki.

használj zselatint attol viszont igen. Hidegkonyhán dolgoztam


szakácsbácsi

2011. febr. 14. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!