Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért ragad minden hús a tepsibe?

Miért ragad minden hús a tepsibe?

Figyelt kérdés
Már vettem vagy öt tepsit. Teflonost mégiscsak ha olyan húst sütök aminek bőre van le ragad.
2011. febr. 13. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:
a borben van zselatin s lehet h azet
2011. febr. 13. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

kellő zsiradék nélkül mindenben leragad. a bőrös hús alatt pedig pláne legyen zsiradék.az olvadt zsírban a forgasd meg sütni való húsokat, majd bőrös felükkel lefelé

egy pici vízzel, lefóliázva kezdd sütni. persze attól függ milyen állat húsa. a disznónak is a szárnyasnak is más a sütési ideje. kb 40 perc mólva nézd meg, ha pl csirkecombok meg is fordíthatod. a bőrének szép pirosnak kell lennie.

egy bőrös malaccomb az más kérdés, annak sokkal több idő kell.

2011. febr. 13. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!