Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek? Alapanyag: csirke...

Mit főzzek? Alapanyag: csirke mell

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
Süsd meg párizsi bundában,tálalásnál+fokhagymás tejföl+reszelt sajt!
2011. febr. 8. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:

Serpenyőben kicsit süsd meg minden oldalát, vagy grillezd félkészre (még annyira se)

Aztán szórjál almadarabokat egy jénaiba, tedd a csirkét az almára, majd szórjál rá almadarabokat! Közben fűszerezd tárkonyal, borsikafűvel, esetleg pici majorannát meg fahéjat is tehetsz bele, de a tárkony és a borsikafű szerintem elég. Én nem szoktam sózni, de ugye a sózás az nagyon megosztó dolog, sózz, ha neked úgy izlik!

Tedd be a sütőbe (lefedve) közepesnél kicsit nagyobb, de semmiképpen sem nagy lángra, és 20 perc alatt kész. Néha tovább is bent szoktam hagyni, a hús nem lesz rosszabb félóra sütéstől se, de az alma szétesik, és barna almaszósszá alakul. Ha ilyet szeretnél, akkor érdemesebb az almát kisebb darabokra vágni. 20 perces sütésnél az alma elvileg még tartja a formáját, de tökéletesen megpuhul.

2011. febr. 15. 03:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Így utólag belegondolva, amit az időkről írtam, az igaz az én sütőmre, és az én jénai tálamra... lehetnek eltérések...
2011. febr. 15. 03:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!