Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi ennek a sütinek a neve?...

Mi ennek a sütinek a neve? Citromfacsaróval készült.

Figyelt kérdés

Már vagy 10 éve nem is láttam ilyet,aki csinálta,az meghalt szegény.

kúp alakú süti,az alja barna,a teteje kókuszos fehér,citromfacsaróba kellett először a fehér majd a barna részt tenni,és onnan valahogy kivarázsolni.

Valaki receptet,linket,vagy csak a nevét nem tudná?

2011. febr. 7. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:

nem pont ez, amit írsz, de van valami piramis alakú sütiforma, amibe bele kell nyomkodni a tésztát. lehet, hogy kekszes a massza.ha jól emlékszem az "andi konyhháján" is van ilyen recept és a forma is megrendelhető. kattints rá, hátha megtetszik.

üdv.

2011. febr. 7. 16:27
 2/6 A kérdező kommentje:

végignézegettem már több receptes oldalt is (az andi konyháját is),de nem találom

név nélkül pedig nem tudok rákattintani a hasonlóra sem:)

2011. febr. 7. 16:34
 3/6 A kérdező kommentje:

az andi konyhájában hasonló kinézetű a morgós csúcs,de az gesztenyés-meggyes...

ez pedig kókuszos,az alja pedig nemtudom,lehet kekszes

próbáltam már saját receptet gyártani rá,az alja keksztekercshez hasonló,a teteje kókusz,tojásfehérje,tejszin,de nem olyan lett,bár ehető

2011. febr. 7. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel az alja margarin+porcukor+kókuszreszelék a barna része meg ami a kókuszgolyóé. fogod a citromfacsarót raksz bele alufóliát vagy folpackot de a folpack az jobb az az átlátszó be a fólia rányomkodod a cuccokat majd meghúzod finoman az oldalát és ki is pottyan.
2011. febr. 7. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
havas hegycsúcs-recept: [link]
2011. febr. 7. 16:50
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm

kinézetre ez az...remélem izre is:)

2011. febr. 7. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!