Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor süti tetejére hulalából...

Amikor süti tetejére hulalából kell csinálni a habot, azt hogy kell megcsinálni?

Figyelt kérdés
Csak simán felverem habverővel, és rákenem a sütire? Vagy hogyan kell csinálni pontosan, hogy kemény legyen a sütin a hab?
2011. jan. 28. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Beteszed pár órára a hulalát a hűtőbe, utána magas fokozaton vered amíg kemény nem lesz. Tehetsz bele habfixálót, ha úgy érzed.
2011. jan. 28. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem lett igazán kemény, lágy rajta a hab... hulala előtte 2 hétig állt a hűtőben és keményre vertem a habot de nem olyan mint pl a cukrászdában a francia krémes habja, hogy szilárdan áll.
2011. jan. 28. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Raktál bele habfixálót? Szerintem egyébként még várj vele, tedd hidegre éjszakára.
2011. jan. 28. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
A Hulala növényi "tejszín", a franciakrémes habja meg valódi tejszínhab. Sosem lesz egyforma a kettő... Esetleg tegyél bele habfixálót.
2011. jan. 28. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tettem bele habfixálót de a neten azt olvastam hulalába nem is kell!
2011. jan. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!