Milyen levest főzzek? Van itthon zöldség és darálthús.
Figyelt kérdés
Ötleteket várok, sajnos a tárkonyos levest nem szereti a családom.2011. jan. 28. 07:31
1/6 anonim válasza:
Zöldségleves és benne húsgombóc.
2/6 anonim válasza:
Előző jót mondott.A tárkonyos levesnél amúgy nincs is jobb :)
3/6 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretem a tárkonyos levest, de a fiúk a családban nem.
2011. jan. 28. 08:39
4/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyi a darálthús. Ha kevéske, nagyon finom becsinált levest lehet belőle csinálni, egy kis tejföllel.
Ha a hús annál több, a zöldséggel csinálnék egy kis zöldséges tészta levest, vagy tarhonya levest, a darált húsból pedig fasírozottat, vagy rizses-húst, vagy rakott káposztát.
5/6 anonim válasza:
húslevest. próbáld ki, nagyon finom, mamámtól hallottam, azóta többször főztem én is.
olajon megpirítod a húst, felengeded vízzel, bele a zöldség. aranysárga lesz.
6/6 anonim válasza:
Vegyél 1 kiló 36 deka almát,és készíts gyümölcs levest.Tehetsz bele sárgarépát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!