Tonhal salátába nem mindegy, hogy konzerv vagy általam főzött halat teszek?
Figyelt kérdés
olyan salit vagy krémet szeretnék készíteni ami amellett, hogy egyszerű belerakhatom azt a halat amit én főztem meg
de a neten csupa olyan recept találtam ami konzervet ír
2011. jan. 25. 14:32
1/2 anonim válasza:
egyáltalán nem kell konzervhalat használni.de inkább fólia alatt nagyon kevés olajjal sütőben süsd meg a halfilét./ azt nem tudom, hogy tonhalat lehet-e fagyasztva kapni/úgy fűszerezed, ahogyan Te szereted és
utána bátran készíthez halsalátát, halkrémet belőle.
sütve másabb a halhús szerkezete, magyarul nem fő szét.
2/2 anonim válasza:
Az íze miatt nem mindegy, mert tök másmilyen lesz. De ha te szereted sült/főtt halból is, semmi gond nincs. DE(!) nem lesz olyan ízű, mint az olajoshal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!