Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tonhal salátába nem mindegy,...

Tonhal salátába nem mindegy, hogy konzerv vagy általam főzött halat teszek?

Figyelt kérdés

olyan salit vagy krémet szeretnék készíteni ami amellett, hogy egyszerű belerakhatom azt a halat amit én főztem meg

de a neten csupa olyan recept találtam ami konzervet ír


2011. jan. 25. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
34%

egyáltalán nem kell konzervhalat használni.de inkább fólia alatt nagyon kevés olajjal sütőben süsd meg a halfilét./ azt nem tudom, hogy tonhalat lehet-e fagyasztva kapni/úgy fűszerezed, ahogyan Te szereted és

utána bátran készíthez halsalátát, halkrémet belőle.

sütve másabb a halhús szerkezete, magyarul nem fő szét.

2011. jan. 25. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Az íze miatt nem mindegy, mert tök másmilyen lesz. De ha te szereted sült/főtt halból is, semmi gond nincs. DE(!) nem lesz olyan ízű, mint az olajoshal.
2011. jan. 25. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!