Jó párosítás lenne ez? Milyen gyümit tegyek a szószba?
Csontos karajom van, gondoltam kirántom és ehhez csinálnék rizst meg gyümölcsszószt. Van ananász, narancs, alma, körte, citrom, kiwi....mindből tegyek bele vagy pl a kiwit kihagyjam ? Ananászt azt szeretném elhasználni ehhez...melyik gyümiből tegyek még hozzá?
A másik h a sült husit nem szeretem annyira ezért rántanám..ehhez is jó a gyümölcs szósz ?(tudom hogy sülthöz jobb lenne)
Ha van más ötletetek akkor szívesen fogadom hogy mit csináljak ezekből ebédre!
Hogy csinálnátok meg a gyümiszószt ?
hello! ajánlom, hogy csontozd ki a karajt és , ha rántva szereted ,akkor nyugodtan rántsd ki. ahhoz is passzol a gyümülcsmártás és esetleg egy kis natúr rizs.
szerintem az ananász-alma-körte együtt elég, egy kis citromlével savanyítva.
ezeket összevagdalva tedd föl egy kevés vízbe és főzd puhára csipetnyi cukorral, egy darabka fahéjjal, szegfűszeggel.ha puha egy kis főzőtejszínnel, vagy lisztes habarással sűrítsd be, kóstolgasd, hogy kellemesen savanykás, pikáns legyen.a sűrítésre egy-két kanál puding, vízzel elkeverve is szóba jöhet.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!