Ez így milyen párosítás 125 literre?
8 zebra vagy leopárd dánió, 6 panda páncélosharcsa és 4 törpe szívóharcsa.
Azért gondoltam, mert a dániók úszkálnának a felsőbb részeken, hol lesz nyílt terük rá, a páncélosok lenn matatnának a talajon, a törpe szívóharcsák... hát ők meg megint nem sok vizet zavarnak. Szóval egymásra szerintem abszolút veszélytelenek, nemde?
Ez így jó lesz?
Nem, nem fog tetszeni neked, üres lesz. Örülök, hogy okosan alul akarod telepíteni, ez jó is, de ez így nagyon félénk.
Legyen meg bátran 15-20 zebra, 8 páncélos és 8 törpe szívóharcsa. Zebrák is lehetnek nyugodtan vegyesen zebrák és leopárdok, szépen rajba fognak állni.
De gondolkozhatsz olyanon is, hogy 1 féle csapathal kisebb számban, melléjük egy pár nagyobb testű hal (például egy mézgurámi pár, csak hozzájuk túl aktívak a dániók), vagy pedig kétféle csapathal, zebrák mellé mehetnének például titteyák, nem zavarják egymást.
Nem, egyáltalán nem. Legyen akkor 15-8-8, az még mindig laza kategória, aztán még esetleg ki tudod egészíteni.
A választott halaid mind ellenállóak és nem igazán terhelik a vizet, egy normális szűrés mellett nem lesz velük gond.
Viszont a dániók főleg fenn fognak mozogni, az akvárium középső szintje üres lesz. Ezért lenne jó még valamilyen csapat. Elevenszülőket is el tudok itt képzelni mellettük, csak azért nem javaslom őket, mert a szaporulattal csak a gond van.
[link] ő nekem nagyon tetszik, olvastam, hogy középső részben szeret lenni.
Mehetne belőle az akváriumba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!