Meddig kell sutni a rantott karajt?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 21:26
1/2 anonim válasza:
Forró olajba kell belerakni. kb. 7-10 perc mindkét oldalát külön. De látszik a színén is, amikor már szép piros, jó lesz.
2/2 anonim válasza:
A karajt ki lehet verni húsverővel is, amikoris a húst finom ütögetésekkel vékonyra elnyújtjuk, így sokkal puhább, és porhanyósabb lesz, ha kisütjük. Ekkor elég hamar meg is sül. Ha viszont nincs kiverve, akkor lassú sütést ajánlok, mert ha nyers marad véletlen a hús, akkor bizony nem egy étvágygerjesztő lesz az étel. Egyébként meg fogod látni a színén is, mkor jó: akkor, ha aranybarnára sül, vagyis ne legyes se túl sötétbarna, akkor már kemény és keserényés lesz, de túl világos se legyen, mert akkor még valószínű, hogy nyers. Ha még először csinálod, akkor elhiszem, hogy aggódsz, de idővel kapásból fogod tudni minden húsfajtának a sütési idejét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!