A debreceni kolbász hogy jobb, sütve vagy főzve?
Ha főzni, akkor vízbe, de ha sütni, akkor azt hogy,olajban?
Még sosem ettem ilyent, most vettem először, nincs ráírva az elkészítése és nem tudom hogyan kezdjek neki.
ízlés dolga, hogy sütve vegy főzve. ha főzöd forrásban lévő vízbe tedd kb 10 percre.mustárral, tormával finom.
ha sütöd inkább, akkor fél miliméterre vagdald be sűrűn
akár csak egy irányban, de visszafele is lehet és akkor olyan szép recés lesz.kevés zsíron kezd el sütni, időnként forgatva. meg is kell villával böködni,hogy a fölösleges zsír kisüljön.
ha már szép piros, fogyasztható szintén mustárral., tormával, de hhez már akár köret is jöhet. pl egy kis krumpli, vagy rizs,savanyúság,és akkor már tényleg komplett vacsora.
Véleményem:
Főve jobban szeretem, szaftosabb.
Sülve semmiképpen nem szurkálnám, vagdosnám, mert minden nedvesség kisül belőle, olyan lesz mint a fűrészpor. Lassan felmelegítve sütném meg, hogy ne durranjon szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!