Most akkor kell a gofriba tej vagy nem?
Figyelt kérdés
Egyik recept így írja, a másik meg úgy. Csináltam mindkét verziót, de tej nélkül nagyon kemény lett, mint a babapiskóta. Tejjel meg nem akart megsülni, mindig nyers maradt a közepe. :S2011. jan. 18. 20:45
2/7 anonim válasza:
Tejjel kell csinálni, mert úgy az igazi.
Tegyél kevesebb tésztát a sütöbe és ne nyomd le olyan erösen, akkor átsül a közepe is.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, lehet az lesz.
Esetleg tud valaki valami jól bevált receptet?
2011. jan. 18. 21:05
4/7 A kérdező kommentje:
Okés, köszi. :)
2011. jan. 18. 21:07
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én így készítem:
3 tojás
4 dl tej
25 dkg liszt
2 tk sütőpor
2 cs vaníliás cukor
pici só
8 ek olaj
A tojást szétválasztom, a fehérjét habbá verem az egyik vaníliás cukorral.
A sárgáját kikeverem a másik cukorral, majd mehet a többi hozzávaló, csomómentesre keverem, majd a végén óvatosan beleforgatom a habot. Kicsit olyan, mint a piskóta tésztája.
Én így szoktam, nekünk ízlik.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ki is próbálom valamelyik nap. :)
2011. jan. 18. 22:10
7/7 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!