Melyik főzőtejszín jó minőségű?
Figyelt kérdés
Gondolom, ami drága. Te melyikkel vagy elégedett, melyiket használod?2011. jan. 12. 12:30
1/8 anonim válasza:
Én a Meggle-t szoktam venni. Nem is drága és jó ízű. Én azt tudom ajánlani.
2/8 anonim válasza:
A Sparban van egy fajta, ami sárga dobozban van, és olyan 200 ft körül mozog a 2 dl-es. Azt szeretem, mert jó sűrű, és krémes. Nem a hűtőpultban van.
Egyébként legutóbb a Lidlben vettem egy Pilos márkájút, és az nagyobb kiszerelésben kapható, piros-fehér dobozos, és az is tök jó!Ez a hűtőpultban található!
3/8 anonim válasza:
Nekem a Meggle nagyon nem jött be! Mintha tej lenne, olyan híg! A tejszín elsősorban azért kell,hogy sűrűbb legyen az étel! Nem a legolcsóbb, de én Parmalatot, vagy Millit használok!
4/8 anonim válasza:
a Parmalat, a nemzetiszínű "Magyar" és az Alföldi főzőtejszínt tudom ajánlani. 200 gr-osak és 20 % zsírtartalmúak.ezeket egy és ugyanazon magyar cég gyártja
kiváló minőségben.gyártó kódja:Hu-260-EK.
üdv-egy autentikus-
5/8 anonim válasza:
Milli perfettot szoktam, mert az jó sűrű, múltkor vettem
Meggle-t, de az túl hígnak bizonyult. Olcsóbb a La cucina, az se olyan rossz.
6/8 anonim válasza:
Én a boltba ahova járok, ott több fajta is van, nem csak magyarok . Van olyan, ami 20%-os és 160 ft-ba kerül a 250 ml és nagyon jó, még tán jobb,mint a magyarok.
7/8 anonim válasza:
Én mindig minden körülmények között, Oké tejszinhabot, Oké főzőtejszínt használok, mindent ami Oké :) nekem csak az vált be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!