Hidegen, vagy melegen sajtolt olivában lehet sütni, főzni? Melyik jó salátának?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 12:29
1/5 anonim válasza:
Szia!
Salátának az extra szűz olivaolaj a legjobb.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de még mindig az eredeti kérdésre várom a választ.
2011. jan. 8. 18:41
3/5 Aranyhíd válasza:
Kedves Kérdező!
A hidegen sajtolt egészségesebb, sokkal (extra szűz van ráirva az üvegre),
még akkor is, ha hevíteni kell.
De, ha csak lehet az olajat a végén kell beleönteni pl. a zöldséglevesbe.
üdv. Aranyhíd
4/5 anonim válasza:
mivel az extraszűz hidegen préselt /első préselés/ megkaptad a választ, hogy az salátákra az a legjobb.
sütni, főzni a finomított olivaolajokban érdemes.
5/5 anonim válasza:
A hidegen sajtoltat tudomásom szerint nem egészséges melegíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!