Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hidegen, vagy melegen sajtolt...

Hidegen, vagy melegen sajtolt olivában lehet sütni, főzni? Melyik jó salátának?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Salátának az extra szűz olivaolaj a legjobb.

2011. jan. 8. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de még mindig az eredeti kérdésre várom a választ.
2011. jan. 8. 18:41
 3/5 Aranyhíd válasza:

Kedves Kérdező!


A hidegen sajtolt egészségesebb, sokkal (extra szűz van ráirva az üvegre),

még akkor is, ha hevíteni kell.

De, ha csak lehet az olajat a végén kell beleönteni pl. a zöldséglevesbe.

üdv. Aranyhíd

2011. jan. 8. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

mivel az extraszűz hidegen préselt /első préselés/ megkaptad a választ, hogy az salátákra az a legjobb.

sütni, főzni a finomított olivaolajokban érdemes.

2011. jan. 10. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
A hidegen sajtoltat tudomásom szerint nem egészséges melegíteni.
2011. jan. 10. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!