Tv paprikán szoktátok nézni a Bódi Margó izvilága c. műsort?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 11:53
1/10 anonim válasza:
Még csak egyszer láttam :) De am jó .. Olyan sok hízlaló cuccot tesz a kajákba .
2/10 anonim válasza:
Pont most ment a TV-ben de elkapcsoltam.
3/10 anonim válasza:
Igen, bár azt nem hiszem, hogy egy tojástól olyan sárga lenne a tészta, mint amilyennek látszik - erre valók a szűrők a vágóprogramban. Meg rengeteget főznek mindig, hadseregnek valót.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát, igen.Nekem meg az a furcs, hogy Bódi Margó ízvilága a címe, de majdnem mindent a sórornője csinál.Meg az a zserbó, amit ma sütöttek.A sogornője találta ki, mégis Margó zserbó a neve... :P :)
2011. jan. 8. 20:14
5/10 anonim válasza:
A zserbós nekem is furcsa volt. :D
Meg az, mikor a sógornője elkezdett "cigányul" beszélni xD
Amúgy nem szoktam nézni, csak tegnap néztem.
6/10 A kérdező kommentje:
Bevallom, én szoktam nézni többször is, metr jókat főz(nek)...hát, igen..de mindig szokott beszélni cigányul a sógornője.
2011. jan. 10. 14:59
7/10 anonim válasza:
Én szoktam nézni! Szerintem jókat főznek nagyon! :) Meg nekem a 2 nő is szimpatikus ők még az igazi romák!
8/10 anonim válasza:
Ja és a tojásról még annyit, hogy a nagybátyámék még tartanak állatot ,ha kapunk tőlük tojást néha, alig várom, hogy sülthessek valamit, mert tényleg ilyen gyönyörű sárga lesz a tojástól a tészta! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, az a tojás össze sem hasonlítható a boltival. :)
Nekem csak egyedül a cigányzenés aláfestés nem tetszik.De ha tehetem, én is meg nézem.
2011. jan. 19. 09:31
10/10 anonim válasza:
Hát igen sokan nem szeretik a cigány zenét! (én sem) De jókat föznek, a dióskalácsot próbáltam ki, isteni finom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!