Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főtt tojást este szabad enni?

Főtt tojást este szabad enni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h nincs semmi kaja itthon..van tej, túró, vaj, kenyér, tojás és kb ennyi..ja meg tészta kifőzve de ahhoz sincs semmi..megkívántam a főtt tojást de nem tudom h mennyire lenne jó :S Mert van kakaó is itthon de azt nem akarok inni, vagy tök mindegy? mindenesetre teát iszok, de egyszerűen nem akar csillapodni az éhségem..mostanában este jön rám a farkaséhség nem tudom mit tudnék csinálni :(

17/L

2011. jan. 3. 02:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Este lehetne, de mivel ezt hajnalban kérdezted, már azt mondom ne egyél semmit. Feküdj le tentélni.
2011. jan. 3. 08:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha este normálisan vacsoráznál, nem lennél éhes. Lefekvés előtt 2-3 órával legyen az utolsó étkezés, de akkor viszont lakj jól. Nem zabáld degeszre magad, de egyél eleget. A kakaó tényleg felesleges, de ha a teát megcukroztad, az is. Ráadásul a tea ébren is tart, kivéve a gyógy- és a gyümölcs-.

Egyébként igen, lehet enni tojást vacsorára. De nem vacsora után, nasinak.

2011. jan. 3. 08:50
 3/3 Kriszti83 ***** válasza:
Főtt tojást bármikor ehetsz, csak ne felejtsd el megsózni.
2011. jan. 3. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!