Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem akadtatok ki ma Stahl...

Nem akadtatok ki ma Stahl Judit szarvasgombás szószától?

Figyelt kérdés

Talán kéthavonta véletlenül megnézem, de akkor mindig kiakaszt... legutóbb a gyerekekkel készített kinoát, arról sem tudtam, hogy mi a franc, meg a paprikás krumplit úgy kezdte, hogy feltette TEJBEN főni a krumplit...de ez a szarvasgomba....

Szerinte a milliomosok nézik a műsorát?

Ha olcsó ételeket csinálna akkor még nézném is rendszeresen...

2011. jan. 2. 17:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt pont nem láttam,de engem is kiakaszt többnyire.Kb a második hozzávalónál szoktam "elvérezni".Pl. keményítőszörp,vaníliakivonat,Fleur de sol sópehely. Ezeket még egyik hypermarketben és bioboltban sem találtam meg.Pedig járok időnként a Herbaházba is,ahol rengeteg cucc van!Aztán,nemrég mondta a barátnőm,hogy van Stahlnak egy házhozszállítócége is,ahol meg lehet rendelni a műsorában látható különlegességeket.Dupla haszon!Neki.
2011. jan. 2. 18:40
 12/21 doboszoli ***** válasza:
100%

Amíg ő a szarvasgombával bűvészkedett, én kitálaltam a saját füstölésű húsokból készült kocsonyát, és eszembe sem jutott irigykedni.

Persze lehet, azért mert én is "panelproli" mentalitású vagyok..

2011. jan. 2. 18:43
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Én ki sem próbálnám az ételeit, a pörköltbe fahéj nem az én ízlésvilágom.
2011. jan. 2. 18:45
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Én nem szoktam nézni a műsort, de hallottam már róla hogy sokszor használ különlegességet, ezért amikor megkaptam most Karácsonykor az egyik könyvét(Gyors édességek, vagy valami ilyesmi) meg is lepődtem hogy milyen átlagos összetevőket használ. :D De engem nem idegesít, mert nem nézem.:)
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Miért, pl. a divatmagazinokban mikor 100.000 Ft-os nagyságrendű ruhákat ajánlanak:P

Az se azért van h azt vedd meg..

Csak egy ötlet..

16/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

de az a vicc az egészben amikor a 100ezres farmer mellé oda van írva hol lehet beszerezni, milyen trendi, mennyire illik a 200ezres magassarkúhoz, amit itt meg itt lehet megvenni.:)

Tiszta reklám az egész. Na ezért nem veszek női magazinokat.

Meg a 15ezer kardigán az már "bestbuy hyerolcsó" kategória.

2011. jan. 2. 18:49
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyen müsorokban azért vannak különlegesebb kaják mert senkit se érdekelne ha azt mutatná be amit a háziaszony nap mint nap saját maga is főz.
2011. jan. 3. 00:09
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Ezaz, attól még lehet jó a műsora, hogy drága alapanyagokból főz. Nem megy oda minden tvnézőhöz külön-külön és szegez pisztolyt a fejükhöz, hogy márpedig ti megfőzitek amit én is, akkor meg? Senki sem kötelez rá, hogy megfőzzétek vagy hogy költsetek rá, csak különleges ételeket csinál, amiket ha megtetszenek és van rá keret, elkészíthetsz, pl különleges alkalmakra. Vannak külön olyan műsorok (pl a gasztropuccs is ilyen volt, bár az inkább kotyvasztás:D) ahol alacsonyabb költségvetésű ételeket mutatnak be, ha az tetszik, akkor nézzétek azokat. :) De nem értem, minek akadtok ki egy sima tv-s műsoron?
2011. jan. 3. 00:45
 19/21 anonim ***** válasza:
28%

Én inkább megnézném a műsorát és meg is fözném az olyan ételt aminek az alapanyagait meg tudom venni közönséges helyeken "tesco,auchan,spár" stb..

Alapjába véve olyan hülyeségeket mond (legalább is nekem)

Most csak gondoljatok bele ha oda teszek a férjem elé pl. egy Ratatouille-t, vagy Caldeirada-t?? Vicc de tényleg ezt a két receptet most láttam az oldalán sztem egy nagy szart sem ér

Sose nézem ezután sem teszem

2011. jan. 3. 12:34
 20/21 A kérdező kommentje:
Úgy látom jó nagy lavinát elindítottam a műsort szeretők és nem szeretők között. Tényleg nagyon nagyon ritkán nézem, de ha véletlenül odakapcsolok akkor már csak azért is megnézem, hogy már megint milyen kimondhatatlan ételt készít...
2011. jan. 3. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!