Nem akadtatok ki ma Stahl Judit szarvasgombás szószától?
Talán kéthavonta véletlenül megnézem, de akkor mindig kiakaszt... legutóbb a gyerekekkel készített kinoát, arról sem tudtam, hogy mi a franc, meg a paprikás krumplit úgy kezdte, hogy feltette TEJBEN főni a krumplit...de ez a szarvasgomba....
Szerinte a milliomosok nézik a műsorát?
Ha olcsó ételeket csinálna akkor még nézném is rendszeresen...
Én akkor röhögtem nagyon, amikor a szarvasgombás szószról azt mondta, hogy nyugodtan válasszunk olyat belőle, amilyet szoktunk venni és amelyiknek szeretjük az ízét. Életemben egyszer ettem szarvasgombát, de azt a vacsit sem én fizettem (céges, puccos vacsora volt).
Tényleg olyan kajákat csinál, hogy hihetetlen. Biztosan nagyon finomak, de ha csak nem milliomos az ember, nem engedheti meg magának az alapanyagokat sem. De még az az osztkaka nevű sütemény is, ami a műsorban volt, az sem olcsó mulatság. Még ha jó is, akkor sem ér annyit, amennyibe kerül.
Én állandóan kiakadok tőle, mert természetesnek veszi, hogy mindenkinél van otthon friss gyömbér, jamgyökér, különböző ázsiai szószok, meg egyéb egyáltalán nem átlagos fűszerek!
De ha ezt a részt látom, tuti lerúgom a TV-t a helyéről!
Mi van proletárok? 21 év után se tűnt fel, hogy már nem a kámmunyizm-ben élünk, és vannak szegények meg vannak gazdagok, nempedig csak átlagemberek?
Szólásszabadságban élünk, és a műsora mégcsak nem is állami, hanem kereskedelmi, szóval nem látok rá okot, hogy miért lenne furcsa az, hogy olyan hozzávalókból főz, amiket ő szeret.
Bennetek nagy birkaszellem uralkodhat, hogy elvárjátok, hogy mindenki a médiából a "panelprolik" életszínvonalához konvergáljon.
Megjegyzem mi se vagyunk dúsgazdagok, de azért nem Kádár-rendszerbeli hozzávalókból főzünk, mert számunkra fontos az élet élvezete is, mégha ezért kevesebb pénzt is tudunk félretenni tartalékba.
Most az kit érdekelne, ha normál módon, sablonkajákat csinálna?
Az benne a pláne, hogy extra dolgokat készít.
Engem nem zavart.
Na, megjött már okoska
(A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:19)! Miért függ a pénztárca vastagsága attól, hogy mit nézek? Hogy jön a kettő egymáshoz? Maximum annyira befolyásolja, hogy mire fizetek elő!
Na de, ha nincs pénzem milliós utazásokra, attól még had nézzem meg az Kanári szigetekről szóló dokumentumfilmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!