Szoktatok dobostortát sütni otthon?
Valaki tudna nekem egy jó receptet írni?
Legfőképpen tapasztalatokra vagyok kíváncsi és nem linkekre.
Hogyan szoktátok a tetejét megcsinálni?
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál.
De azt ugye tudod, hogy mitől dobostorta a dobostorta?! =o)
Akkor jó! =o)
Nem most akarom sütni, csak gondolkoztam rajta, hogy már régen ettünk!
Minden jót!
Én kétszer csináltam itthon dobos tortát. Tudom, hogy nem linkeket kértél, de én ez alapján csináltam és jól sikerült.
Köszönöm szépen! Ez tényleg jónak tűnik, érthetően írja a receptet!
Azért írtam, hogy linket ne, mert vannak olyan észlények akik ilyenkor csak bedobnak egy linket és kész. De ennek azért örülök, mert azt mondtad, hogy ez alapján csináltad és jó lett.
Még egyszer köszi! =o)
Szép estét!
Ha már Dobostorta, akkor csináld az eredeti recept alapján! Tudom ne linket, de a cukrasznet.hu alján ott az igazi recept:
Én általában nem szeretem a piskótát vajas krémmel, ezért gyúrt tésztás lapokat sütök ki és részben főzött krémmel töltöm meg. De ez ugye csak ránézésre hasonlít a dobostortára. (Ha kell a recept szólj és bepötyögöm!)
A tetejére meg inkább kakaót szórok, mert azt az égetett cukros izét csak anya eszi meg. :-)
Köszönöm a választ!
Én sem vagyok oda a vajas krémért, mert nekem nagyon tömény, de ebben nem olyan sok van, illetve sok közte a piskóta és valamennyire semlegesíti azt a tömény ízt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!