Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gránátalmás muffin recept?...

Gránátalmás muffin recept? Sehol nem kaptam. Valaki irna egyet nekem?

Figyelt kérdés
Sokat kerestem de gránátalmás muffin szerintem még nincs a neten. Aki már jó tapasztalt és tudja mi hogyan jár a muffinban nem irna nekem egyet? Az alaprecept mellé tudom hogy betehetem a gránátalmát csak nemtudom mit helyettesitsek mit hagyjak ki stb. Kérem aki tud segitsen!
2010. dec. 31. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:

szia

mivel a gránátalma savanyú, arra gondoltam, valami másik savanyú gyümölcsöt helyettesíthetsz. Pl narancsos muffinba narancs helyett gránátalmát teszel.

2010. dec. 31. 12:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én hülye, erre nem is gondoltam :)) Látszik még kezdő vagyok a sütésben :D...De neked öszönöm!Meg is próbálom! Boldog új évet!
2010. dec. 31. 16:05
 3/7 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés: szerintetek a kemény magok nem lesznek rosszak muffinban? Megtudom pépesiteni, akkor egy egy mag marad meg eredeti formájában. Mit szóltok?
2010. dec. 31. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:

ne próbálkozz, kár a gránátalmáért. nem maffinba való!!

élvezd eredetiben, ahogy van:))BÚÉK!!

2010. dec. 31. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
gondolj Paris almájára:))Ő sem maffint sütött belőle:)
2010. dec. 31. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, szerintem nagyon jó ötlet, kicsit feldobják a magok majd a muffint. Neked is boldog új évet!:))
2010. dec. 31. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha sikerült, írj, hogy milyen lett, ízlett-e a családnak. ^-^
2011. jan. 2. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!