Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van valami kulombseg a mascarp...

Van valami kulombseg a mascarpone es a ricotta kozott?

Figyelt kérdés
Tiramisut akarok csinalni es nem keptam sehol maskarponet, de ricotta van. Vajon jo e ha abbol csinalom? Ugyan olyan kremsajt?
2010. dec. 24. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem a ricotte az olyasmi mint a turo,a mascarpone meg hasonlit a tejfolre.Ha van tejfolod azzal helyettesithed,a mascarponét,csak jó lenne,ha nem savanyu.
2010. dec. 24. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
mascarponét inkább natúr vajkrémmel szoktak helyettesíteni, legalábbis a hamis tiramisu megnevezésű recepteknél ezt láttam.
2010. dec. 24. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
22%

Én sajtkrémmel szoktam helyettesíteni, jóval kedvezőbb az ára, mint a mascarpone, és a végeredmény ugyanaz. Sima, tömlős Camping sajtot veszek, de bármelyik natúr sajtkrém jó. A tejföl nagyon híg, és eleve savanykásabb az íze.

A ricotta tényleg olasz túró, de az sem ugyanaz, mint a hagyományos túró.

2010. dec. 24. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

a mascarpone krémes állagú, a ricotta szemcsés.

sütikbe a macarpone való, de kiválóan helyettesíthető

tejszínkrémsajttal.

a ricotta sem olyan, mint a magyar hagyomágyos morzsás túró.

üdv-tejes-

2010. dec. 25. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!