Van valami kulombseg a mascarpone es a ricotta kozott?
Figyelt kérdés
Tiramisut akarok csinalni es nem keptam sehol maskarponet, de ricotta van. Vajon jo e ha abbol csinalom? Ugyan olyan kremsajt?2010. dec. 24. 15:53
1/4 anonim válasza:
Nem a ricotte az olyasmi mint a turo,a mascarpone meg hasonlit a tejfolre.Ha van tejfolod azzal helyettesithed,a mascarponét,csak jó lenne,ha nem savanyu.
2/4 anonim válasza:
mascarponét inkább natúr vajkrémmel szoktak helyettesíteni, legalábbis a hamis tiramisu megnevezésű recepteknél ezt láttam.
3/4 anonim válasza:
Én sajtkrémmel szoktam helyettesíteni, jóval kedvezőbb az ára, mint a mascarpone, és a végeredmény ugyanaz. Sima, tömlős Camping sajtot veszek, de bármelyik natúr sajtkrém jó. A tejföl nagyon híg, és eleve savanykásabb az íze.
A ricotta tényleg olasz túró, de az sem ugyanaz, mint a hagyományos túró.
4/4 anonim válasza:
a mascarpone krémes állagú, a ricotta szemcsés.
sütikbe a macarpone való, de kiválóan helyettesíthető
tejszínkrémsajttal.
a ricotta sem olyan, mint a magyar hagyomágyos morzsás túró.
üdv-tejes-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!