Aszalt gyümölcs mézben?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, már több helyen láttam, hogy aszalt gyümölcsöt, illetve diót, mogyorót, mandulát kis üvegbe tesznek és mézzel felöntik. Lezárják és karácsonyi papírral díszítik a tetejét.
Kérdésem:
Milyen gyümölcsök mehetnek bele?
Ha diót/mogyorót/mandulát teszek bele, akkor azt is meg lehet enni? Nem tudom, mennyire kemény.
Egyáltalán, mennyi idő múlva érdemes felbontani az üveget az eltevéstől számítva?
Megköszönöm, ha segítetek!
Ilyesmire gondoltam:
2010. dec. 18. 08:16
1/3 anonim válasza:
Bármilyen aszalt gyümölcsöt tehetsz bele. Szerintem ne keverd az aszalt gyümölcsöt meg a diót, mogyorót. Bár lehet, hogy valaki igy is szereti. Nagyon finom, én már ettem. Szerintem a dió, mogyoró nem annyira veszi át a méz izét, tehát nem kell túl sokáig igy állnia.
2/3 anonim válasza:
a magokat én is kihagynám,nekem kellemetlen az ízük a mézben és a méz se lesz olyan mézes...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat!!! :-))
2010. dec. 22. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!