Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aszalt gyümölcs mézben?

Aszalt gyümölcs mézben?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, már több helyen láttam, hogy aszalt gyümölcsöt, illetve diót, mogyorót, mandulát kis üvegbe tesznek és mézzel felöntik. Lezárják és karácsonyi papírral díszítik a tetejét.


Kérdésem:

Milyen gyümölcsök mehetnek bele?

Ha diót/mogyorót/mandulát teszek bele, akkor azt is meg lehet enni? Nem tudom, mennyire kemény.

Egyáltalán, mennyi idő múlva érdemes felbontani az üveget az eltevéstől számítva?


Megköszönöm, ha segítetek!


Ilyesmire gondoltam:


[link]


2010. dec. 18. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármilyen aszalt gyümölcsöt tehetsz bele. Szerintem ne keverd az aszalt gyümölcsöt meg a diót, mogyorót. Bár lehet, hogy valaki igy is szereti. Nagyon finom, én már ettem. Szerintem a dió, mogyoró nem annyira veszi át a méz izét, tehát nem kell túl sokáig igy állnia.
2010. dec. 18. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
a magokat én is kihagynám,nekem kellemetlen az ízük a mézben és a méz se lesz olyan mézes...
2010. dec. 20. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat!!! :-))
2010. dec. 22. 06:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!