Kisgyerekes anyukák! Szerintetek nem helyénvaló, ha Karácsony másnapján húsleves lesz nálunk, majd hurka-kolbász?
Figyelt kérdés
Időhiány miatt lenne. Ez ciki? Szüleim jönnek hozzánk 25-én.2010. dec. 17. 18:06
1/5 anonim válasza:
Dehogy ciki! A ciki az lenne, hogyha semmi kaját nem tennél az asztalra. Aki ezért megszól, az tehet egy szívességet. Szerintem...
2/5 anonim válasza:
Nem igazán illik egymáshoz a kettő. Én kari másnapján csak a hurka-kolbászt tálalnám párolt vöröskáposztával és főtt burgonyával meg valami könnyebb desszerttel. A húsleves nálunk szentestei fogás, de most halászlé lesz.
3/5 anonim válasza:
Szerintem tökéletes! Semmi baj nincs ezzel a menüvel! Jó étvágyat hozzá! :-) Majd ha nagyobb lesz a picúr lesz "bonyolultabb" étel is.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
4/5 anonim válasza:
Tökéletes menű. A halat,már aki szereti, szenteste szokták enni.
5/5 anonim válasza:
Mi szenteste nem eszünk levest, a halat meg nem szeretjük. Szerintem egy kiadós disznótoros mellé nem is kell igazán leves. Nálunk krumpli sali lesz fasírttal, ez jó vendégváró, ráadásul simán kibírja 2-3 napig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!