Mitől fénylik a dió (is) a diós tallér tetején?
Figyelt kérdés
A recept azt írja, hogy a korongokat kenjem be tojásfehérjével, majd tegyem rá a dióbelet. De a képen a dió is olyan fényes, mint a süti maga...A diót is kenjem be??? (neten nem találtam ezt a receptet, nekem egy fémdobozos receptgyűjteményem van, kártyák, onnan vettem)2010. dec. 17. 14:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan bekenheted, nem lesz semmi baj :)
2/4 anonim válasza:
szia, nekem olyan dióstallér receptem van, amihez karamellizálni kell a diót és úgy tenni a cukormázra.
az a karamellnevonattól fényes.de szerintem , ha bekened tojásfehérjével az is csillogni fog.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a dió olajtartalmától.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Hááát...nem nagyon fénylik itt szinte semmi, ez lett az eredmény. De legalább ízre szerintem jó lesz :)
2010. dec. 18. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!