Ki használ tojásfőzőt? Tényleg finomabb benne a főtt tojás?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 09:26
1/7 anonim válasza:
Nekem olyan van, amit mikróba kell tenni. Semmi különbség nincs, annyi, hogy hamarabb kész van. Viszont nagyon párás lesz tőle a mikró, ezért régi fajta mikrókban nem ajánlott.
2/7 anonim válasza:
12:01 - től kérdezném ,hogy néz ez ki , vagy mekkora ?
Köszi.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
ez elektromos amit én kérdezek csak belekell állítani a tojást rá a fedő... nem régen ettem egy főtt tojást salátához kaptam és nagyon finom volt, ezért gondoltam, hogy biztos másképp csinálják, és lehet, hogy tojásfőzőben főzik ezért finomabb
2010. dec. 11. 16:25
5/7 anonim válasza:
Nekem van ilyen, amit kérdezel. Szerintem jobb benne a tojás, mert pontosan be tudod állitani, hogy mennyire legyen kemény - se túl lágy nem lesz, se túlfött.
Ezen kivül kényelmesebb is, mert amig a többi hpozzávalót elökészitem, addig a tojás magától megfö, nincs olyan, hogy tovább ottfelejtödik, és megzöldül.
7/7 A kérdező kommentje:
naszóval, vettem egy tojásfőzőt, és azt bántam meg egyedül, hogy eddig még nem vettem. Az ebben főtt tojást és a sima tojást összese lehet hasonlítani:) Isteni finom, és még a barátom is szereti használni, mert megvan adva mennyi viz kell alá, a tojásokat feltenni, és mikor a viz elpárolog sipol egy nagyot és kész is:) (nekem a viz mértéken az is rajta van, hogy kemény tojást közepest vagy kicsit kemény tojást szeretnék) Mindenkinek nagyon ajánlom:)
2011. febr. 21. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!