Szeretnék gyúrni egy pizzatésztát, de igazából nincs itthon semmi, amit rátehetnék. Mivel lehetne enni csak úgy a tésztáját?
Figyelt kérdés
Úgy értem, valami egyszerűbb szósz, vagy olyan zöldségköret, ami nem igényel túl sok zöldséget. Vagy bármi, ami feltétként vagy köretként funkcionálhat. Nekem nincs semmi ötletem.
Esetleg leírhatjátok, hogy ti hogy szeretitek, és akkor inkább holnapra halasztom, ha nem lesz olyan, amit most is el tudok készíteni.
Előre is köszi a válaszokat!
2010. dec. 9. 18:10
1/2 anonim válasza:
Pizzaszósz (sugo) rengeteg fajta van. Akad köztük egyszerűen elkészíthető és összetett, nyers és főtt, piros, fehér és zöld.
2/2 A kérdező kommentje:
Hú, köszi, lehet hogy azt a tejfölöset kipróbálom. Eszembe nem jutott volna, pedig baromi egyszerű! Megy a zöld kéz! :)
2010. dec. 9. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!