Szeretnék olyan süteményrecepteket kapni, amikbe felhasználhatom a mikuláscsokikat. Írnátok nekem?
Csokis muffin:
26 dkg liszt(kb.13 ek.)
20 dkg cukor(kb.10 ek.)"Lehet 24 dkg cukor is,ugy édesebb"
1 vaniliás cukor
1 sütőpor
fél kocka rama(12dkg)"félpuha"
1 dl tej.
2 ek keserű kakao
2 tojás
Mindent összedolgozni robotgéppel,muffinformába tenni 3/4-ig és a tetejére belenyomtkodni a csokit(vagy belekeverni).190 fokon 20 perc(késproba)ha nem jo max pár perc még.Ha kész porcukorral meghinteni.
"Ugyanezt a receptet lehet dupla adagot is késziteni akkor nagy gáztepsibe kell elkésziteni.Vajazott lisztezett tepsibe beleönteni a maszzát és ugyanennyi idő alatt kidütni,végül porcukor és felkockázni ha meghül."
Akarmibe hasznalhatod, amibe amugy is tennel csokolodet.
Mi is mindig kapunk(20 eves vagyok:), en bele szoktam rakni csokipudingba, hogy finomabb legyen, csinalok belole a tejberiszhez csoki szoszt, de ugyanugy a marcipangoloyt is ezzel vonom be, mert az etcsoki tul draga es felhigitom vele, hogy csak egyet kelljen.
Meg van egy nagyon finom, karacsonyi sutemeny recept, narancsos-csokis keksz, abba is tokeletesen elmegy, ha vegyited valami jobb etcsokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!