Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék olyan süteményrecept...

Szeretnék olyan süteményrecepteket kapni, amikbe felhasználhatom a mikuláscsokikat. Írnátok nekem?

Figyelt kérdés
Sok mikulást kaptunk, de nem igazán szeretjük úgy megenni. Gondoltam süteménybe felhasználhatom. Vagy esetleg kipróbált csokiöntet, máz recept ezekből a csokikból?
2010. dec. 8. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha karácsonykor csinálsz mézeskrémest vagy zserbót annak a tetejére tökéletes.Ugyan úgy dolgozz vele mint a tortabevonóval, lényegében ez is az.
2010. dec. 8. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy én szoktam muffinba is tördelni belőle, vagy még a kakaóscsigába is.
2010. dec. 8. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Bonbonokat is készithetsz belõle. [link]
2010. dec. 8. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
tejfölös csodabogár- csoki reszelék helyett. Egy sima bögrésbe - beletördelni?
2010. dec. 8. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Csokis muffin:

26 dkg liszt(kb.13 ek.)

20 dkg cukor(kb.10 ek.)"Lehet 24 dkg cukor is,ugy édesebb"

1 vaniliás cukor

1 sütőpor

fél kocka rama(12dkg)"félpuha"

1 dl tej.

2 ek keserű kakao

2 tojás

Mindent összedolgozni robotgéppel,muffinformába tenni 3/4-ig és a tetejére belenyomtkodni a csokit(vagy belekeverni).190 fokon 20 perc(késproba)ha nem jo max pár perc még.Ha kész porcukorral meghinteni.

"Ugyanezt a receptet lehet dupla adagot is késziteni akkor nagy gáztepsibe kell elkésziteni.Vajazott lisztezett tepsibe beleönteni a maszzát és ugyanennyi idő alatt kidütni,végül porcukor és felkockázni ha meghül."

2010. dec. 8. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Akarmibe hasznalhatod, amibe amugy is tennel csokolodet.

Mi is mindig kapunk(20 eves vagyok:), en bele szoktam rakni csokipudingba, hogy finomabb legyen, csinalok belole a tejberiszhez csoki szoszt, de ugyanugy a marcipangoloyt is ezzel vonom be, mert az etcsoki tul draga es felhigitom vele, hogy csak egyet kelljen.

Meg van egy nagyon finom, karacsonyi sutemeny recept, narancsos-csokis keksz, abba is tokeletesen elmegy, ha vegyited valami jobb etcsokival.

2010. dec. 8. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!